Önskelistan

Min födelsedag är snart här och ja hade bara lust att lägga upp den! Inte för att jag vill tigga presenter elr nått, utan bara för kul och för att ni ska få se vad en flicka som ja kan tänkas önska sig!

ÖNSKELISTA:
Kattunge ( Jojjo lär ju inte bli gla om ja får en)
Kläder från Nelly.com
Bio presentkort
Åka till USA
Börja i Viksjöskolan
System kamera (ofc)
Liten träbåt
En liten stekpanna (hahahXD)
Pengar (!)
Presentkort på Mcdonalds (tah, *tjockis*)

// Veronica is the shit!


Wohio!

hellooo! Idah har ja haf tråkigt heela skoldan! De enda som va kul va att ja och Caro planerade våran resa till grönalund imorn! Vi ska dit  för mamma ska dit me jobbet, och då passar vi på att åka lite extreme och så;) Egentligen måste ja ju plugga, men man måste ju njuta av livet innan de tar slut!

Nuu är vi hemma hos mej och tråkar,, skrev precis ''hej älskling till nån snubbe på msn, caros idé!



Love From Veronica<3


Systemkamera

Hola! Jag vill ha en Systemcamera när ja fyller år, så ja hoppas ja får dt!:) Men vi får se, ja har typ skrivit massa prylar på min önskelista så dom väljer säkert nått annat, men ja blir gla ' vilket som. Kanske lägger upp min önske lista nån gång. Hur som helst så skulle de va skojs me en kamera så man ta de varkraste picsen! Ja vet inte om de e den på bilden som ja vill ha men.. Nån som vet vad som är bra? Komentera vettja! Nä, nu måste ja kolla på ''Klick'' Bye so long!

Kväll

shoho! Det är väldigt mycket man egentligen borde göra som man absolut inte vill göra har ja tänkt på. Som till exempel skriva nån cp-svenska uppgift som skulle vara inlämnad för ungefär tre veckor sen.. Fast de är ju faktiskt inte mitt fel egentligen. De är min minigranne Sagas fel som tvinga mej att leka med henne i typ 7 timmar. Så vi skyller allting på henne! Any way,, Nu e klockan snart halv nio och mitt program som ja vill se börjar snart. Klick heter de. Nån som har sett? Har ingen aning om om de e bra eller ej.. De märker ja väl. Äre dåligt så måste ja väl plugga dåh!
Blir kanske ett inlägg i kväll!
See Ya!

Dagens sommar outfit 24/5


Vit topp - Zara
Vitt linne under - Esprit
Bruna shorts - H&M
Solglasögon - H&M

Björn, så skön!


Gooodmorgon!

Halihalå! Vakna för ungefär en timma sen. Trött som vanligt, men ändå glad för ingenting! Eller så e ja glad för bloggen.. aja never mind, idag ska inte göra ett piss, förutom plugga och läsa en tråkbok-.-  ''Tusen gånger starkare'' heter den. Ja tyckte om den ända tills ja hade läst tre sidor elr nått. Jag är ingen riktig ''bokslukare'' säger mamma men de är ju för att man kan göra massa andra saker iställlet för att sitta inne å läsa. Men men, måste man läsa så måste man. Jag ska bara läsa 114 sidor tills imorn. Kanon kul!


PussHej!

Trött

Hej! Jag är såå glad över min nya blogg! Jen hjälpte mej lite hur man gjorde med allt över telefon. Tack Bääässtiish!! För er som undrar varför jag har skaffat en blogg, för att ja kanske ska åka på språkresa 2010 till Kalifornien. Ja vet att de låter sjukt eftersom de är ett år kvar dit, plus att det inte är helt säkert... Sen är det ju väldigt dyrt åxo! Det kostar ungefär 29000 kr med STS språkresor om man bor hos en värdefamilj. Fast jag vill häldre bo på STSclub vilket verkar myckt roligare och dyrare! Det kostar 31000kr och man är borta i 3 veckor. Det är väldigt dyrt men jag tror jag här de pengarna eftersom jag och min familj inte har rört pengarna ifrån mitt barnbidrag, så det går nog och lösa:) Problemet är bara att Jag vill ha en kompis med mig och den måste ha 31000kr som bara ligger och skäpar! Aja vi får se hur det blir! Loppmarknad kanske? Eller sälja bröd...
Jag har en till blogg btw!:) Kanske ska ta bort den så kika in där innan den försvinner:
http://veeeroonicas.fashionblogg.se

Kramar Från Veronica!


hej sockertopp

 ni är sötast!

jen och jag

jag älskar dig sunshine no mather what!


RSS 2.0